Over Ons

Clean Wood Solutions geeft uw huis, tuin of bedrijf weer de uitstraling die het verdient!

Vanuit het idee om onze klanten volledig te ontzorgen, bieden wij u een oplossing voor alle periodieke reinigingsactiviteiten, zowel binnen- als buitenshuis.

 

Binnen in huis richten wij ons vooral op het onderhoud en de renovatie van vloeren zoals Planken vloeren, Parket, Linoleum, Vinyl, LVT, PVC, Rubber, maar ook tegelvloeren die met de jaren hun glans zijn verloren, geven we graag een opwaardering.

Want door uw vloer tijdig een grondig onderhoud te geven, worden ingrijpende werken zoals schuren (houten vloeren) of uitbreken (flexibele vloerbekleding, tegels) voorkomen en wordt de levensduur aanzienlijk verlengd.

Met behulp van ons 'Floor Care'-systeem zal uw vloer weer beschermd zijn en er terug als nieuw uitzien. Dit met alle comfort van een nieuwe vloer, maar zonder de bijhorende kost (en overlast).

 

Heeft u meer onderhoudswerk rondom het huis?

Dan kan u bij ons eveneens terecht voor de reiniging en het onderhoud van al uw buitenhout (Poolhouses, houten terrassen, carports, gevelbekledingen, enz), terrassen, opritten, parkings, klinkerpaden, gevels en zelfs zonnepanelen.

Na grondige reiniging geven wij uw buitenhout een nabehandeling om het weer te voeden en te beschermen tegen vuil en groenaanslag, voor langer plezier en genot van al dat mooie houtwerk in de tuin.

 

Heel bewust kiezen wij ervoor om enkel milieuvriendelijke, duurzame technieken toe te passen en het gebruik van (vaak zuurhoudende) producten tot een uiterst minimum te beperken. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over gevoelige materialen of beplanting in de buurt van de te reinigen oppervlakken.

 

Kortom, bij Clean Wood Solutions is uw reinigingsklus in goede, professionele handen!