Over Ons

Clean Wood Solutions geeft wij uw huis, tuin of bedrijf weer de uitstraling die het verdient!

Gegroeid vanuit het idee om klanten te ontzorgen, wil Clean Wood Solutions een partner zijn voor alle periodieke reinigingsactiviteiten, zowel binnen-als buitenshuis.

 

U kan bij ons terecht voor het reinigen, onderhouden en opwaarderen van al uw buitenhout (zoals poolhouses, houten terrassen, carports, gevelbekledingen, enz), terrassen, opritten, parkings, klinkerpaden, gevels en zelfs zonnepanelen.

 

Ook voor renovatie en onderhoud van uw binnenvloeren (parket / linoleum / vinyl / pvc / rubber ) bent u bij ons aan het juiste adres.

Door toepassing van ons 'Floor Care'-systeem wordt de levensduur van uw vloer aanzienlijk verlengd, ziet hij er weer uit als nieuw en biedt hij het comfort van een nieuwe vloer, maar zonder de bijhorende kost. Voor parket- en tegelvloeren hebben wij eveneens een gepaste reinigings- en renovatie-oplossingen voorhanden.

 

Zo biedt Clean Wood Solutions u een passende oplossing voor elk type ondergrond. 

 

Heel bewust kiezen wij ervoor om enkel milieuvriendelijke, duurzame technieken toe te passen en het gebruik van (vaak zuurhoudende) producten tot een uiterst minimum te beperken. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over gevoelige materialen of beplanting in de buurt van de te reinigen oppervlakken.

 

Kortom, bij Clean Wood Solutions is uw reinigingsklus in goede, professionele handen!